Over ons

Hado Cosmetics houdt zich al sinds 1998 bezig met de productie en verkoop van white label parfums. Wij merkten in die tijd dat er een stijgende vraag was van bedrijven naar een eigen parfumlijn. Met onze hoogwaardige parfums, een ruime keuze in mooi vormgegeven parfumflesjes en de mogelijkheid om de fles en verpakking van een eigen logo te voorzien, speelden wij toen al optimaal in op deze vraag die de afgelopen jaren alleen maar groter werd.

Nog steeds weten bedrijven ons te vinden wanneer ze op zoek zijn naar een eigen parfum om hun imago mee te ondersteunen. Door onze jarenlange expertise op het gebied van white label parfums kunnen wij echt wat extra´s bieden. Wij denken graag met u mee over welk product in combinatie met welke verpakking goed aansluit bij uw bedrijf.

Uniek aan Hado Cosmetics is dat wij voor u al een eigen parfumlijn kunnen produceren in kleine oplages. Naast het kiezen van een eigen geur, kunt u ook de fles, dop en verpakking kiezen, die wij kunnen bedrukken met uw naam, bedrijfslogo, afbeelding of wat u maar wilt. Dit alles bieden wij aan voor een gunstige prijs, zodat er binnen ieders budget mogelijkheden voor een eigen parfum zijn.

Onze white label parfums kunt u gebruiken als relatiegeschenk, give away, ter ere van een jubileum, bij de opening van uw nieuwe zaak of waarvoor u maar wilt. Uiteraard kunt u de parfum ook als eigen parfumlijn verkopen naast uw andere producten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn? Neem dan even contact met ons op.