White label parfum van Hado Cosmetics

Hado Cosmetics levert al jaren white label parfums van een hoge kwaliteit. Bij de ontwikkeling van onze geuren wordt er alleen gebruikt gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Elke parfum wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u helpen de geur te kiezen die perfect past bij de identiteit van uw bedrijf. Ook aan de fles en de verpakking wordt de nodige aandacht besteed. Zo ontstaat er een gebalanceerd eindproduct waarbij alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Private label parfum en white label parfum

De termen private label en white label worden regelmatig door elkaar gebruikt. Maar wat is nu wat en is er een duidelijk verschil tussen beide?

  • Kiest u voor een white label parfum , dan koopt u een parfum in dat behalve aan uw bedrijf ook aan andere afnemers verkocht mag worden. Voor iedere afnemer geldt dat de parfum voorzien kan worden van een eigen etiket met bedrijfsgegevens. Door de parfum een eigen label en branding mee te geven ontstaat er toch een geheel eigen product.
  • Kiest u voor een private label parfum, dan wordt het product meestal voor u speciaal ontworpen en heeft u beperkte zeggenschap over hoe het parfum gemaakt gaat worden. Uw bedrijf is de enige die het parfum kan en mag verkopen, soms wordt hiervoor een bepaalde tijd afgesproken.

Het spreekt voor zich dat er aan een private label parfum weer een heel ander prijskaartje hangt dan aan die van een white label parfum. Bovendien is de minimale afname van een private label parfum veel hoger doordat het speciaal voor één bedrijf wordt ontworpen en gemaakt.
Bij Hado Cosmetics start u gemakkelijk uw eigen white label parfumlijn voor een betaalbare prijs. Dit is al mogelijk bij een minimale afname van 100 stuks.

Wilt u meer weten over onze white label parfums?
Neem dan even contact met ons op en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!